Catering till vår firmafest

Catering till vår firmafest

Tjenare bloggen! Måndag morgon och den här dagen har redan börjat i ett kickstartande, med full planering inför senare på veckan. Först och främst så håller jag på att undersöka lite olika företag som levererar catering i Lund. Vi ska ha lite av en tillställning med jobbet på fredag och håller nu på att planera det, jag har tagit mig ansvaret att ordna så att vi kan få lite käk. Då tänker jag att catering är det bästa alternativet med tanke på att vi är ganska många som ska vara med. Det känns ganska så kul att få göra lite annat än det gamla vanliga jobbet, även om jag inte kommer sitta och leta catering hela veckan så är det något som bryter av mönstret lite. Senaste tiden har jag arbetat som en robot, jag tänker inte ens på vad det är jag gör längre utan allting bara går på som vanligt. Jag tror att jag hade mått bra av lite svårare utmaningar för att kunna utvecklas och för att dagarna ska gå lite snabbare. Att göra samma sak dag in och dag ut kan bli riktigt långtråkigt ska ni veta, speciellt nu när det är på den nivån att jag inte ens längre tänker på vad jag gör. Dock så gillar jag det jag gör så det är egentligen ingen fara men det är alltid kul att få vara ansvarig för något annat. Jag är nog den på jobbet med störst intresse för mat så jag tror att det här är en uppgift som passar mig perfekt. Ett tag funderade jag på om jag skulle ta och laga mat till alla själv, men det avfärdades ganska snabbt när jag insåg hur mycket mat det skulle behövas. Jag tror definitivt att Lund har några riktigt schyssta kockar som kan slänga ihop lite käk till oss. 


Kommentarer är stängda.