En gammal restaurang utanför Örnsköldsvik

En gammal restaurang utanför Örnsköldsvik

Tjenixen! Idag har jag varit ute med hunden och sonen för en dag ute i naturen. Jag tog med min son till ett ställe som jag spenderade många somrar på och som jag var lite nyfiken på om det fanns kvar. Vi åkte en bit ut från Örnsköldsvik mot ett litet ställe som heter Barsta. På min tid låg där en restaurang som jag och mina familj alltid brukade besöka och tro det eller ej, men det verkar som att samma restaurang fortfarande ligger kvar där. När jag växte upp så hade min familj en husvagn och varje sommar så lämnade vi Örnsköldsvik för att åka till Barsta som ligger precis vid vattnet. Det var väldigt många barndomsminnen som kom upp i huvudet när jag sonen och hunden steg ur bilen. Hamnen var sig lik och omgivningen var precis lika fantastisk som jag mindes, tyvärr fanns ingen restaurang som hade öppet så vi kunde inte vara där så länge. Men vi gick en bit längs vattnet och jag berättade för min son om hur det var när jag var liten, vad jag och mina syskon gjorde på dagarna. Han blev väldigt fascinerad över hur vi kunde ha kul även fast vi inte hade några telefoner. Vi bestämde att vi ska åka tillbaka dit när sommaren har kommit och Restaurang Skutskepparn har öppnat för servering.

Nu är vi tillbaka i Örnsköldsvik och det är lite segt i benen efter en härlig promenad. Vi köpte med oss lite mat på vägen hem och nu ska vi slå på en film och bara njuta av dagen innan resten av familjen kommer hem. Det är skönt att få spendera lite egen tid med en av ungarna ibland så att de känner av att man verkligen finns där för dem. Vi får se vad jag och dottern ska hitta på nästa helg.  


Kommentarer är stängda.