En restaurang jag tycker alla borde besöka

En restaurang jag tycker alla borde besöka

God förmiddag, god förmiddag! Varmt välkommen ska du vara hit till min blogg för att läsa ett nytt inlägg, jag hoppas verkligen att du kommer gilla det här inlägget. Det ska handla om en restaurang i Markaryd vid namn Matverket Bistro. Ni kan läsa vidare här om det skulle vara så att ni vill veta mer om dem.

I min familj är det ganska vanligt att vi går ut och äter på restaurang, jag skulle säga att vi äter ute minst en gång i veckan. Det har gjort att vi har börjat gilla ett par ställen lite extra, Matverket Bistro är ett av de ställena. Det som är så speciellt med just denna restaurang i Markaryd är framförallt deras mat som är otroligt god men även deras underbara service. Maten är nog något av det godaste jag har ätit, helt ärligt förstår jag inte hur de lyckas så väl utan jag kan bara konstatera att de gör det. Sedan är även deras service något utöver det vanliga, de vet precis hur de ska bemöta och behandla sina kunder för att de ska få en trevlig vistelse på restaurangen. Självklart märker man att de har en speciell kontakt med stammisar, så som oss, men även första gången vi var där fick vi ett helt otroligt bemötande av personalen. Enligt mig får man inte så bra service på många ställen, därför uppskattar jag verkligen när personalen på en restaurang är trevlig mot sina kunder. För att sammanställa allt så är det här en restaurang i Markaryd som jag verkligen tycker att man borde besöka minst en gång i livet, oavsett vilken mat man gillar bör det finnas något för alla. 


Kommentarer är stängda.