Ett café på vägen

Ett café på vägen

God dagens bloggen! Jag hoppas att det går bra för er på jobbet och att ni har haft en relativt lugn dag. Själv sitter jag på ett café i Båstad och njuter av långledigheten, min helg startade redan igår faktiskt. Jag åkte ner till stugan i Båstad efter jobbet för att få en extra dag ledighet så att jag kunde plocka i ordning och förbereda för en helg här nere. Det var ungefär två månader som jag var nere i Båstad senast och då kollade jag bara till stugan lite snabbt innan jag åkte hem igen, så det blir första övernattning här på länge och det känns verkligen att ingen har varit här. Igår när vi kom ner så var det iskallt i hela huset, jag fick gå ut och hugga lite ved för att kunna elda i braskaminen. Det tog ett tag men så småningom så fick vi fart på elden och lite värme. Jag gick mig en promenad idag och då blev det ett litet stopp här på ett café där jag nu har suttit i nästan två timmar, det är så varmt och skönt här så jag vill inte riktigt gå tillbaka till stugan än. Min fru är iväg och handlar i Halmstad så jag tänker att hon kan plocka upp mig på vägen hem sen, om det inte blir allt för sent vill säga. Man vet aldrig med henne, hon har en förmåga att gå i affärer alldeles för länge. Men så länge jag slipper följa med i alla butiker så är jag nöjd, då sitter jag hellre här på ett café med en kopp kaffe och en bulle i handen. Det fungerar alldeles utmärkt för mig. I övrigt så är det ganska stillsamt i Båstad än så länge och det brukar det väl visserligen vara så här års men det kommer nog ner lite mer folk under dagen här.  


Kommentarer är stängda.