Ett riktigt mysigt café

Ett riktigt mysigt café

God dag vänner. Välkomna till mig igen. Jag vet att jag skrev ett inlägg igår morse men efter jag skrev detta inlägg så åkte jag och min pojkvän till ett cafe i Eksjö som heter Stalpets café, Minigolf och Hantverk. Jag bara måste berätta om detta och vilken genuin personal de hade.

Jag och min pojkvän har inte vart tillsammans så länge än så man kan säga att vi är i det stadiet då vi fortfarande är nykära. Vi går på dejter ibland och igår blev det en dejt på ett cafe i Eksjö vid namn Stalpets café, Minigolf och Hantverk och de hade en riktigt mysig lokal de var i. Det är som en liten stuga och allt kändes bara så mysigt. De hade också en minigolfbana och den testade jag och min pojkvän också, man kan säga att han utklassade mig totalt. När vi kom dit visste jag inte riktigt vad jag var sugen på att fika men när jag såg att de hade räkmackor på sin meny så beställde jag det med en gång. Räkmackor påminner verkligen om min barndom då min mormor och morfar alltid åt det. Min pojkvän som är glutenallergiker tog våfflor eftersom de hade både gluten, socker och laktosfria alternativ. Detta cafe i Eksjö var verkligen en upplevelse och jag tycker att ni borde ta chansen att gå dit eftersom att det är så mysigt och att de erbjuder så mycket mer än bara fika. Jag ger dem 10 av 10 stjärnor och vi har redan bestämt att nästa dejt kommer vara där ute igen.  


Kommentarer är stängda.