Min ryggvärk hindrade mig från att gå till jobbet

Min ryggvärk hindrade mig från att gå till jobbet

Hallå där! Vad glad jag blir över att se dig här, hoppas du mår bra och att du kommer gilla dagens inlägg. Tanken med inlägget är att prata med er om företaget Hillareds Pretty Nails, vilket är företaget jag går till för att få massage i Tranemo. Ni kan få mer information här om det skulle önskas efter att ni har läst färdigt mitt inlägg.

Jag har gått till ett och samma företag för massage i ungefär ett halvår, varje gång har jag fått en underbar massage som gör att jag mår super efteråt. Då jag får så härlig massage varje gång jag är där ville jag helt enkelt berätta för er om dem, så att ni i närheten också kan gå dit om ni skulle vara i behov av en massage i Tranemo. Tanken med det här inlägget är alltså att skriva lite om företaget och den massagen jag får samtidigt som jag rekommenderar dem till er. Anledningen till att jag vände mig till det här företaget från första början var för att jag fick rekommendationen av en kollega på restaurangen att gå dit, hon hade själv varit där på massage och var otroligt nöjd. Jag litade på hennes ord och gick dit för min första massage, så bra som jag mådde efter den massagen hade jag inte mått på länge. Den grundliggande anledningen till varför jag behövde gå på en massage i Tranemo var för att jag jobbar på restaurang, mina dagar består mycket av gång och att jag står upp. Det är nästan bara på mina raster jag sitter ner, vilket min rygg har tagit stryk av. Min rygg gjorde så ont att jag tillslut inte kunde gå till jobbet, då var det akut för mig att hitta en lösning och jag hittade den lösningen i massage.


Kommentarer är stängda.