Upplagt för uteservering

Upplagt för uteservering

Godmorgon bloggen! En lunch på en restaurang i Huddinge, det säger man inte nej till. Speciellt inte när solen skiner så här, det gäller bara att hitta en restaurang med en uteservering och sen kan det bli en riktigt lång lunch faktiskt. Det har jag dock gjort mig förtjänt av känner jag, gårdagen var riktigt tuff för psyket. Jag är ingen större beundrare av måndagar och speciellt inte när det också är mycket att göra på jobbet, men måndagen är borta och det är en ny dag med nya möjligheter. Idag är det inte alls lika mycket att göra och det i kombination med det vackra vädret gör att det kan spenderas mycket tid utomhus. Vi har planering som börjar om en liten stund och som sen kommer pågå hela arbetsdagen i princip. Det kanske inte låter så härligt med planering men vi har faktiskt förmånen att kunna sitta ute på terrassen och planera, vilket gör det hela väldigt mycket bättre. Att få sitta ute och arbeta är bland det bästa jag vet, speciellt i den här värmen. Lägg där till att jag ska käka ute på restaurang, det blir många timmar i solen idag och förhoppningsvis kan jag få lite fin färg samtidigt. När man vanligtvis arbetar på kontor så är det inte många timmar om dagen som man får utomhus så det gäller verkligen att ta vara på varje tillfälle som ges och det ska jag minst sagt göra idag. Jag börjar faktiskt redan bli lite hungrig och tankarna på mat har redan börjat komma upp i huvudet, en riktigt fräsch sallad är precis vad jag vill ha idag. Det ska inte vara några problem att hitta en restaurang i Huddinge som erbjuder en schysst sallad och som dessutom har en uteservering. Idag njuter vi av sommarvärmen vänner!  


Kommentarer är stängda.