Mitt jobb gör att jag blir stel i kroppen

Mitt jobb gör att jag blir stel i kroppen

God morgon på er! Hoppas er dag har börjat på bästa sätt och att ni dessutom mår bra, en fin dag som denna hade jag tänkt skriva ett inlägg. Tanken är att det ska handla om företaget Gyas Spirit and Soul, vilket är företaget som jag vänder mig till för massage i Tomelilla.

Jag har under flera år jobbat inom restaurangbranschen, under dessa år har jag varit på en del olika restauranger och jobbat. Det är ett jobb som jag verkligen älskar, jag har en enorm passion för mat och även för kundservice och kundmöten. Även om jag älskar mitt jobb har jag märkt att min kropp inte älskar det lika mycket, med tiden har jag upptäckt att min kropp bara gör ondare och ondare. Den delen av kroppen som oftast gör ont är min rygg, jag tror att det har att göra med att jag går så mycket och inte har de bästa skorna för det. För att jag ska kunna fortsätta jobba med det jag älskar har jag letat efter en lösning för hur jag ska få min kropp att må bra samtidigt som jag anstränger den fysiskt varje dag. Det hela resulterade i en massage i Tomelilla, hos det här företaget. Det är verkligen ett helt underbart företag som vet hur man ska behandla kunder så att de känner sig välkomna, jag känner mig otroligt trygg när jag är där. Massagen i sig är även den helt underbar, massören ser till mina önskemål och behov och anpassar massagen därefter. Genom att gå till dem för massage i Tomelilla mår min kropp mycket bättre och jag upplever inte alls lika mycket problem som jag gjorde förut. Tack vare det här företaget och att jag går till dem med jämna mellanrum för att bli masserad kan jag fortsätta jobba med det jag älskar, inom restaurangbranschen.


Kommentarer är stängda.